Tidbokning

Bokning av starttider görs via receptionen på telefon 031-987004, i terminal i klubbhuset eller via Min Golf.

Bokningen är helt fri, med begränsningen att varje spelare kan ha max fyra samtidiga bokningar varav två på helg, lottade tävlingar räknas inte in i detta. Prioritet vid kö är förtur för dem vid disken, telefon och i sista hand via mail (obs, mail skickade innan 0800 räknas inte).

Samtliga spelare skall ankomstregistrera sig i terminal eller reception senast 15 minuter före start. Efter receptionens stängning visar skärmarna i klubbhuset aktuell startlista, lediga tider kan då bokas via terminalen.

Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-ID. Personalen har rätt att tilldela plats till annan spelare i boll som inte är fylld och att flytta ensamspelare eller tvåbollar max. 10 minuter för att fylla upp till tre- eller fyrbollar.

För att öka tillgängligheten så kommer vi att vid behov börja fylla upp till fyrbollar gennom att slå ihop 2st tvåbollar som har närliggande starttid för att få en helt ledig tid (2+2 = 4 och ger en ledig tid).

Avbokning av tider bör ske senast dagen före spel.

Sen avbokning och "no show"
Avbokning ska ske senast 2 timmar innan bokad starttid för att ge möjlighet till andra spelare att boka in sig på den lediga starttiden. En spelare som vid upprepade tillfällen avbokar senare än 2 timmar innan bokad starttid kan få sin möjlighet att boka starttider i GIT indragen.

En spelare som uteblir helt och inte bokat av sin starttid kan debiteras en "no show"-avgift på 200 kr samt mister då sin möjlighet att boka starttider i GIT tills betalning skett.

Samma regler gäller medlemmar och gäster.

Följande undantag gäller:
Damer som spelar Eclectic har förtur på alla tider tisdagar 16.30-18.00 fram till och med fredagen veckan före speldag.
Spelare som deltar i Onsdagspoängen har förtur på alla tider onsdagar mellan 15:30-17:30 till och med lördagen veckan före speldag.