Haverdalsläger 12-14 april

Ett av de säkraste vårtecknen är juniorlägret på Haverdals GK. För 21:e gången startar vi säsongen med ett läger på Haverdals GK strax norr om Halmstad. Med en kort resa och utmärkta träningsmöjligheter blir det ett effektivt läger. Banan är snäll och passar alla kategorier, särskilt tidigt på våren innan ruffarna har växt upp.

Vi reser ner på fredag morgon och kommer tillbaka sent på söndag kväll. Vi bor gemensamt i vandrarhem på Tylöbäck. Det blir tre intensiva dagar med spel och mycket träning med våra pros. För att kunna följa med behöver du ta helst ledigt från skolan på fredagen alternativt få skjuts av föräldrar ner efter skolan på fredag eftermiddag.

I resan ingår följande: Resa, boende 2 nätter, 3 greenfee, fria bollar på rangen samt organiserad träning. All mat ingår och serveras på golfklubben. Vi vänder oss i första hand till dig som har hcp –36 eller bättre och har fyllt 12 år, men vi gör gärna undantag om det finns plats. Vi tycker att lägret är en bra möjlighet att starta säsongen och klubben subventionerar därför lägerkostnaden något.

Vi behöver också hjälp av föräldrar, helst en förälder per 4-5 golfungdomar, som har möjlighet att köra. Kostnaden för förälder som transporterar juniorer är ytterligare något subventionerad (ca 1 600 kr) men ingen milersättning utgår. Anmäl intresse så kontaktar vi er, då vi planerat transporten.

Bindande anmälan skickas till kansliet via formuläret nedan senast den 20/3. Faktura på lägerkostnaden skickas från Partille GK efter lägret. Mer information kommer per e-post.

PS. Vi har lite olika tävlingar under lägret och behöver sponsorer till våra prisbord. Kontakta oss om du har möjlighet att teckna ett sponsorpaket eller kan skänka lite priser! DS

Lägeravgift ca 2.300:- per junior

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra Haverdalslägret så bra som möjligt. Under lägret tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du klickat på anmälan så kommer du till en bekräftelsesida och du skall också få ett bekräftelsemail med de uppgifter du angivit vid anmälan. Om du är osäker, fyll i anmälan en gång till och om du inte får det att fungera så kontakta Patrik på 031-987043 eller mailto:klubbchef@partillegk.se