Anmälan Juniorträning 2023

Här anmäler du dig till årets Juniorträning senast 28/3 för en garanterad plats. Kan anmäla även efter 28/3 men då är det i mån av plats i grupperna samt en administrativ avgift 200kr extra. Öppen för alla mellan 5-21 år. Grönt kort inget krav och du kan ta ditt gröna kort på vårt sommarläger om du är med på vårträning. Observera att samtliga fält måste fyllas i. Alla deltagare i våra juniorträningar blir automatiskt medlemmar utan spelrätt, och medlemsavgiften ingår i den högre träningsavgiften. Du som är medlem betalar lägre avgift. Grupperna är preliminära fram till början april då vi sätter ihop grupper utifrån hcp och ålder - du kan alltid önska vilken grupp som passar bäst och byta grupp om du har förhinder ordinarie träningstid. Anmäl gärna till våra roliga läger också.

Efter att du fyllt i alla uppgifter och tryckt på skicka så omdirigeras du till en bekräftelsesida, dessutom får du ett bekräftelse-mail till den e-postadress du uppgivit vid anmälan. Om du inte omdirigeras och/eller får ett mail så gör anmälan en gång till. För frågor kontakta receptionen på 031-987004 reception@partillegk.se eller Rickard Thörnqvist 0708-584199 pro@partillegk.se

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra juniorverksamheten så bra som möjligt. Under träning och andra aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.