Grönt kortläger 26-28/6 Ålder 9-15 år

Detta läger riktar sig till dig som varit med minst en vårsäsong i juniorträningen och vill ta grönt kort. Grönt kort innebär att du själv kan åka till annan bana och spela.
 
På Partille GK kan du spela i vuxet sällskap utan grönt kort när du är knattemedlem. Du behöver kunna läsa och skriva hjälpligt för teorin som vi gör mestadels ute på banan. Teoriprov görs skriftligt men du får hjälp med läsförståelse.
Vi tränar 9 - 15 varje dag varvat med teori och praktik.
 
Lunch ingår. Anmälan görs via formulär nedan senast 4 juni. Observera att det är begränsat antal platser (24 st) och först till kvarn gäller.
 
Lägeravgift 1450 kr per junior

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra vår juniorverksamhet så bra som möjligt. Under aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du klickat på anmälan så kommer du till en bekräftelsesida och du skall också få ett bekräftelsemail med de uppgifter du angivit vid anmälan. Om du är osäker, fyll i anmälan en gång till och om du inte får det att fungera så kontakta Patrik på 031-987043 eller mailto:klubbchef@partillegk.se