Augusti Sommarläger 7-10 samt 14-17 augusti

Det här är 2 st 4-dagars dagläger som innebär träning och spel på banan från 9.00 till ca. 15.00 för juniorer med max hcp 54 (grönt kort) Under lägret kommer vi blanda teknikträning med övningar och roliga små tävlingar. Självklart kommer vi försöka göra grupperna så homogena vi bara kan. Tränarna kommer under dessa dagar ha hjälp av de äldre juniorerna som kommer att hjälpa till med övningar och tävlingar samt bidra med riktig golfinspiration!

Lunch ingår alla dagar. Anmälan görs via formulär här nedanför.

Observera att det är begränsat antal platser (40 st) och först till kvarn gäller. 

Lägeravgift 1450 kr per vecka junior - anmäl till en eller båda veckorna

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra vår juniorverksamhet så bra som möjligt. Under aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du klickat på anmälan så kommer du till en bekräftelsesida och du skall också få ett bekräftelsemail med de uppgifter du angivit vid anmälan. Om du är osäker, fyll i anmälan en gång till och om du inte får det att fungera så kontakta Claes på 031-987043 eller mailto:klubbchef@partillegk.se