Teen Cup Sommarläger 14-17/6

Svenska Golfförbundets juniortävlingar byter namn till Teen Tour och Teen Cup. Vi arrangerar 15-18/6 ett fyradagars sommarläger för juniorer i träning mellan 9-21 år där vi den tredje dagen spelar klubbkval i Teen Cup. Teen Cup är en rikstäckande juniortävling där alla med hcp 36 eller lägre har möjlighet att gå vidare från klubbkvalet till gruppfinal, regionfinal och sedan till en riksfinal.

Det här är ett dagläger som innebär träning och spel på banan från 9.00 till ca. 15.00. Under lägret kommer vi blanda teknikträning med övningar och roliga små tävlingar. Självklart kommer vi försöka göra grupperna så homogena vi bara kan. Tränarna kommer under dessa dagar ha hjälp av de äldre juniorerna som kommer att hjälpa till med övningar och tävlingar samt bidra med riktig golfinspiration!

Under dag tre spelas Teen Cup då vi startar kl. 08.00. Deltagare med 36 eller bättre i hcp spelar 18 hål medan de med hcp 37–54 spelar en 9-hålstävling. Vi avslutar som vanligt ca. 15.00.

Lunch ingår alla dagar. Anmälan görs via formulär här nedanför.

Observera att det är begränsat antal platser (40 st) och först till kvarn gäller. För spelare utan handicap rekommenderar vi istället Gröna Kort-lägret 22-23/6 eller knattelägret 28-29/6.

Lägeravgift 1300 kr per junior

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra vår juniorverksamhet så bra som möjligt. Under aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du klickat på anmälan så kommer du till en bekräftelsesida och du skall också få ett bekräftelsemail med de uppgifter du angivit vid anmälan. Om du är osäker, fyll i anmälan en gång till och om du inte får det att fungera så kontakta Patrik på 031-987043 eller mailto:klubbchef@partillegk.se