Juniorläger på Haverdals GK

Ett av de säkraste vårtecknen är junior- och elitlägret på Haverdals GK. För 17:e året startar vi säsongen med ett läger på Haverdals GK strax norr om Halmstad. Med en kort resa och utmärkta träningsmöjligheter blir det ett effektivt läger. Banan är snäll och passar alla kategorier, särskilt tidigt på våren innan ruffarna har växt upp.

Vi reser ner på fredag morgon och kommer tillbaka sent på söndag kväll. Vi bor gemensamt i stugor på First Camp Tylöbäck. Det blir tre intensiva dagar med spel och mycket träning med våra pros. För att kunna följa med behöver du ta ledigt från skolan på fredagen. I resan ingår följande: Resa, boende 2 nätter, 3 greenfee, fria bollar på rangen samt organiserad träning. All mat ingår och serveras på golfklubben. Vi vänder oss i första hand till dig som har hcp –36 eller bättre och har fyllt 12 år, men vi gör gärna undantag om det finns plats. Vi tycker att lägret är en bra möjlighet att starta säsongen och klubben subventionerar därför lägerkostnaden något. Vi behöver också hjälp av föräldrar, helst en förälder per 4-5 golfungdomar. Företräde ges till de föräldrar som har möjlighet att transportera spelare. Kostnaden för förälder som transporterar juniorer är ytterligare något subventionerad (1 300 kr) men ingen milersättning utgår. Anmäl intresse så kontaktar vi er, då vi planerat transporten.

Bindande anmälan skickas till Patrik Skoog via formuläret som du hittar här eller per E-post till klubbchef@partillegk.se senast den 25/3. Faktura på lägerkostnaden skickas från Partille GK efter lägret. Vidare information kommer per e-post.

Vi har lite olika tävlingar under lägret och behöver sponsorer till våra prisbord. Kontakta oss om du har möjlighet att teckna ett sponsorpaket eller kan skänka lite priser! DS

Lägeravgift 2000:- per junior