Personal

Patrik Skoog

Klubbchef

Jag har arbetat på Partille Golfklubb sedan 1997. Fram till 2008 som klubbens headpro och därefter som klubbchef. Innan dess arbetade jag som headpro på Tomelilla GK 94-96, som assisterande pro på Carlskrona GK 92-93 och assisterande pro på Emmaboda GK 91. Det var på Emmaboda GK som jag började spela golf som 15-åring.

Jag är ideellt engagerad inom Svenska PGA (Professional Golfers Assosciation) som tävlingsansvarig inom distriktet och är sedan 2018 invald i PGAs valberedning. Jag har dessutom uppdrag som föreläsare inom Golfförbundets och PGAs tränarutbildning.

Min målsättning är att vi hela tiden skall fortsätta att utveckla Partille GK i alla avseenden. Banan skall ytterligare anpassas till alla spelkategorier. Det skall vara roligt att spela på Partille GK, kvalitén skall vara hög och jämn och vi skall ha en bana som går relativt snabbt att spela. Vår verksamhet skall passa de flesta golfare med ett rikt utbud med aktiviteter som tävlingar, juniorverksamhet och dam- och senioraktiviteter.

Tillsammans med mina kollegor finns jag här för att medlemmar och gäster skall få en trevlig golfupplevelse och god service. 

Spelat golf sedan: Jag började spela golf på Emmaboda Golfklubb 1981, min pappa var medlem och en dag fick jag följa med honom och min morbror ut på banan. Jag hade slagit lite bollar tidigare men nu fick jag prova på att spela på banan. Efter att ha träffat green och tvåputtat för par på ett av korthålen var jag fast och anmälde mig till juniorträningen samma dag. 
HCP: 0,1, som lägst +0,7
Favoritbana: Jag har haft förmånen att spela många bra banor men om jag måste välj en så blir det Royal County Down, NordIrland. En avskalad design, vild och vacker på samma gång.
Favoritklubba: Lobbwedge

Monica Backman Svensson

Reception och Kansli

Thomas Örtblad

Greenkeeper

Thomas Johansson

Per Johansson

Dick Persson

Martin Engsfelt