Partille Golfklubb styrelse

Partille Golfklubbs styrelse består av minst 4 men högst 7 ledamöter, varav en ordförande. Ordförande väljs för ett år och övriga ledamöter för två år. För att behålla kontinuitet inom styrelsen väljs halva antalet ledamöter vartannat år. Styrelsen utser inom sig vice ordförande, samt övriga befattningshavare som anses behövliga. Styrelsen sammanträder normalt sex gånger per år. Styrelsen utser kommittéer för handläggning av löpande ärenden inom olika delar av verksamheten. Ordföranden i dessa kommittéer utses av styrelsen.

Anders Rydberg

Ordförande

Leder och samordnar styrelsens och klubbens verksamhet

Bengt M Magnusson

Vice ordförande, ansvarig IT-frågor samt seniorverksamheten (oldtimers)

Jag har varit medlem i Partille Golfklubb sedan 1986 och haft förmånen att sitta i klubbens styrelse sedan 2002. Mitt uppdrag i styrelsen är vice-ordförande med speciellt ansvar för klubbens hemsida. Utöver uppdraget i styrelsen lägger jag en hel del tid tillsammans med det s.k. Onsdagsgänget för att stötta våra anställda att hålla vår anläggning i fint trim.

Mitt mål är att vår klubb skall behålla den familjära atmosfär som alltid präglat klubben samt att banan skall utvecklas och hålla en hög finish och passa spelare på alla nivåer.

Började spela golf: i början av 80-talet
Hcp: just nu 16
Favoritbana: brukar vara någon av de jag spelat senast så just nu är det The Westin Mission Hills i Rancho Mirage Kalifornien. Betyder förståss att Partille oftast är favoriten!
Favoritklubba: en 30 graders hybrid som Linda fixade ihop åt mig.

Karna Kristoffersson

Ledamot, ansvarig för tävlingsverksamheten

Som granne till golfbanan spenderar jag mycket tid på banan, både med och utan golfklubbor.

Jag kommer från Skåne, men bor i Göteborg sedan 20 år med man och två barn. Tre av fyra i familjen älskar golf och valet av bostad var ingen slump. Det är underbart att ha så nära till både fritidsintresse och härlig natur!

Till vardags jobbar jag inom IT-världen och jag älskar att förbättra och utveckla verksamheter. Jag hoppas nu att detta intresse kan komma även golfklubben till nytta, och jag ser mycket fram emot arbetet i klubben.

Jag har 21 i handikapp och går nu med mer energi regelbundet till drivingrangen i förhoppning att ta mig neråt på den resan!

Kent Lidbom

Ledamot med öppen portfölj (övriga frågor)

Jag har spelat golf sedan 2020. Gick nybörjarkursen ”Grönt kort +. Fullvärdigt medlemskap” och har sedan fortsatt. Skulle ha börjat tidigare, men övriga livet kom i vägen. Jag trivs i Partille Golfklubb som har det som passar mig: Bra stämning i klubben, omväxlande bana med utmaningar (bollkontot är fortfarande ganska högt) och jag bor nära. 

Mitt bidrag i styrelsen hoppas jag kan vara att iaktta, lyssna, stödja och utveckla. Hela tiden med fokus på trivsel och utveckling av individen och klubben. 

Mitt handikapp är 24,7 och förhoppningsvis sjunkande. Det skall bli spännande att se hur långt ner det går innan det vänder upp igen. Förutom golf fotograferar jag, kör motorcykel, reser och stödjer människor och organisationer i deras utveckling. 

Vi ses på drivingrangen eller vid tee, jag ser fram emot det. Stanna gärna och byt några ord. Det skall bli spännande att lära känna dig. 

Thomas Nilsson

Ledamot, ansvarig för banverksamheten

Ansvarar för banverksamheten tillsammans med klubbchef och greenkeeper. Kontaktperson för Anläggningskommittén som ansvarar för de ideella delarna av banverksamheten som städdagar, hålvärdssystem och det sk. Onsdagsgänget.

Johan Carlson

Ledamot, ansvarig junior- och elitverksamhet

Christina Rundcrantz

Ledamot, ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler

Jag tackar för förtroendet som nyvald styrelseledamot och ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler. Jag har varit med i Partille GK sedan 2012 och har spelat golf sedan 90-talet. Lysegården var min första hemmabana.

Bor i Furulund, 8 min från golfbanan, med min man Henrik och två döttrar. Henrik lyckades jag övertala att börja spela golf, men inte döttrarna som valde handboll i Sävehof. När jag inte golfar, reser, skjutsar barn mm så arbetar jag med företagsutbildning inom språk - och interkulturell kommunikation på BBi Communication.

Hcp: 17,2
Favoritbana: Partille naturligtvis! Men visst, gillar också Crans Montana GC.
Favoritklubba: Driver
Rolig händelse (för andra): Jag är nog den enda som har ramlat i dammen på hål 11!