Partille Golfklubb styrelse

Partille Golfklubbs styrelse består av minst 4 men högst 7 ledamöter, varav en ordförande. Ordförande väljs för ett år och övriga ledamöter för två år. För att behålla kontinuitet inom styrelsen väljs halva antalet ledamöter vartannat år. Styrelsen utser inom sig vice ordförande, samt övriga befattningshavare som anses behövliga. Styrelsen sammanträder normalt sex gånger per år, protokoll publiceras efter justering på den medlemsinterna delen av hemsidan. Styrelsen utser kommittéer för handläggning av löpande ärenden inom olika delar av verksamheten. Ordföranden i dessa kommittéer utses av styrelsen.

Anders Rydberg

Leder och samordnar styrelsens och klubbens verksamhet

Bengt M Magnusson

Vice ordförande, ansvarig IT-frågor samt seniorverksamheten (oldtimers)

Jag har varit medlem i Partille Golfklubb sedan 1986 och haft förmånen att sitta i klubbens styrelse sedan 2002. Mitt uppdrag i styrelsen är vice-ordförande med speciellt ansvar för klubbens hemsida. Utöver uppdraget i styrelsen lägger jag en hel del tid tillsammans med det s.k. Onsdagsgänget för att stötta våra anställda att hålla vår anläggning i fint trim.

Mitt mål är att vår klubb skall behålla den familjära atmosfär som alltid präglat klubben samt att banan skall utvecklas och hålla en hög finish och passa spelare på alla nivåer.

Började spela golf: i början av 80-talet
Hcp: just nu 16
Favoritbana: brukar vara någon av de jag spelat senast så just nu är det The Westin Mission Hills i Rancho Mirage Kalifornien. Betyder förståss att Partille oftast är favoriten!
Favoritklubba: en 30 graders hybrid som Linda fixade ihop åt mig.

Lisbeth Liljedahl

Ledamot, ansvarig för tävlingsverksamheten

Jag har varit medlem i Partille Golfklubb sedan 1985. Har haft ideella poster i damkommittén, tävlingskommittén, som tävlingsledare och i utbildningskommittén med kurser i teori för Gröna kortet.
Jag är idag coach för D-50 laget, med i onsdagsgänget som arbetar på banan och ny ledamot i styrelsen med ansvar för tävlingsverksamheten.

Hcp: 16,6
Favoritbana: Partille och Penha Longa, en fin bana, dit Patrik tog oss på klubbresa 1998.

Pär Lindhe

Ledamot, ansvarig för Sponsring och marknadsföring
Ledamot, ansvarig för sponsorverksamheten
håller även i seriespelet för Herrar 50

Jag har varit medlen i klubben sedan 1999.
Som helt ny i styrelsen så har inte så stor inblick i arbetet ännu, men det ska bli kul att sätta igång under våren.
förutom styrelseuppdraget så har jag även hand om H50 laget i seriespelet.

Vi har en väldigt fin anläggning som jag är mycket stolt över och tillsammans kommer vi att göra den ännu bättre för medlemmar, sponsorer och gäster.

Spelat golf sedan: Började spela golf: som junior några år på Skaftö under sent 70:tal med uppehåll fram till milennietskiftet och därenfter återfallsgolfare.
HCP:  oj 8 till 20 beroende på dagsform
Favoritbana: Western Gailes Golf Club Skottland
Favoritklubba: Den jag har i handen.

Thomas Nilsson

Ledamot, ansvarig för banverksamheten

Ansvarar för banverksamheten tillsammans med klubbchef och greenkeeper. Kontaktperson för Anläggningskommittén som ansvarar för de ideella delarna av banverksamheten som städdagar, hålvärdssystem och det sk. Onsdagsgänget.

Jenny Andersson

Ledamot, ansvarig junior- och elitverksamhet

Jag är ny medlem i klubben, under 2016 var jag med som provmedlem och vi trivdes då så pass bra att hela familjen nu är medlemmar i Partille GK. Jag är tacksam för förtroendet att bli vald till ny styrelseledamot och ser med spänning fram emot att få arbeta i klubbens styrelse.

Jag började spela golf i Åhus på Kristianstads Golfklubb under första halvan av 80-talet. Spelade mycket under skolåren, "golfan" var ett ställe där vi hängde, umgicks och tränade. Har haft några års uppehåll här och där men alltid återkommit till golfen. Efter att våra barn blivit större är jag tillbaka igen och försöker spela så mycket jag hinner med. Flyttade till Göteborg 2001 och har sedan dess arbetat som lärare i Partille. Bor med mina 2 barn i Göteborg.

Hcp: 10,9
Favoritbana: KGK Östra, men Partille GK är en bana som passar mig väldigt bra.
Favoritklubba: ändrar sig lite ifrån säsong till säsong, beroende på vad jag lägger ner mest tid på.

Christina Rundcrantz

Ledamot, ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler

Jag tackar för förtroendet som nyvald styrelseledamot och ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler. Jag har varit med i Partille GK sedan 2012 och har spelat golf sedan 90-talet. Lysegården var min första hemmabana.

Bor i Furulund, 8 min från golfbanan, med min man Henrik och två döttrar. Henrik lyckades jag övertala att börja spela golf, men inte döttrarna som valde handboll i Sävehof. När jag inte golfar, reser, skjutsar barn mm så arbetar jag med företagsutbildning inom språk - och interkulturell kommunikation på BBi Communication.

Hcp: 17,2
Favoritbana: Partille naturligtvis! Men visst, gillar också Crans Montana GC.
Favoritklubba: Driver
Rolig händelse (för andra): Jag är nog den enda som har ramlat i dammen på hål 11!