Damkommittén

Kommittén består av:
(Från vänster)

Lisa Jensäter
Marianne Hallberg
Louise Bramfeldt
Eva Nilsson
Lotta Tjäder, Ordförande
Vi finns på Facebook, sök Partille Golfklubb Ladies och bli medlem du också

E-post till damkommittén: dk@partillegk.se

Klubbens uppdrag till Damkommittén
Verksamheten i DK skall bedrivas så att damerna får möjlighet till ett väl avvägt program med tävlingar och andra aktiviteter, där välbefinnande och social samvaro står i fokus.

Damkommitténs vision
Alla ska känna sig välkomna till Partille GK som ett självklart val för damer som vill spela golf och ha roligt.

Målsättning 2021
Vi vill:

  • Arbeta för att stärka klubbkänsla och gemenskap för alla – ny som gammal medlem.
  • Arbeta för att få fler av klubbens damer att delta i tävlingar och andra aktiviteter.
  • Inspirera till deltagande i Running Eclectic och svara upp mot medlemmarnas önskemål om olika bokningsmöjligheter.
  • Erbjuda ett varierat och lättsamt tävlingsutbud med både 9- och 18-hålstävlingar.
  • Stimulera till spontangolf för damer och få fler att pröva på att tävla under lättsamma former.
  • Använda flera informationsvägar för att nå ut och skapa kontakt.
  • Vara en aktiv kommitté som tar tillvara damernas intresse i samarbete med klubbchef och övriga kommittéer.
  • Följa upp och utvärdera verksamhetsplan och aktiviteter i avsikt att förbättra verksamheten.

=======================================================================================================================

Utskick nr 9 - 2021-09-29

Hej!

Tisdagskvällens höstavslutning med vinstutdelning och utlottningar samlade ett 50-tal damer till en välsmakande och trevlig kväll. Kvällens höjdpunkt var alla prisutdelningar och lotterier. De många vinnarna i Eclectic och resultatet av utlottningen i Birdiejakten och övriga lotterier ser du i bifogade filer.

Damkommittén vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som på olika sätt har stöttat säsongens verksamhet. Det är tack vare dem som vi har kunnat ha så välfyllda prisbord. Vi samarbetar gärna med fler, så har du tips på nya sponsorer så tveka inte att höra av dig till oss.

Nu går vi in i utvärderings- och planeringsfasen och kommer tillbaka 2022 med nya krafter. Har du några frågor eller förslag, skicka gärna ett mail till dk@partillegk.se

Vinster som inte hämtats finns som vanligt att hämta i receptionen. Har du vunnit en blomma är vi tacksamma om du inte dröjer för länge.

Tack för den här säsongen
DamkommitténUtskick nr 8 - 2021-09-06

Hej!

Sedan sist har vi haft tre lättsamma tävlingar.

Tre klubbor och en putter lockade 30 tappra damer att spela trots idogt regnande.  Damernas Handslag genomfördes i bättre väder, där deltog 40 damer i tävlingen med efterföljande supé. I fredags var det Vals-slaget med AW som lockade 56 damer till lagspel i sensommarsol, efterföljt av trevligt umgänge med plocktallrik.

Nu är vi på upploppet av årets golfsäsong.

Säsongens sista tävling är en rolig nyhet där vi hoppas att du vill delta.
Trikoloren lördag 18/9 med Shotgunstart kl. 9:00.
En bästboll/poängbogey i par över 18 hål där vi spelar från både gul, blå och röd tee.
Ditt hcp är det du får från blå tee, tävlingen är inte hcp-grundande. Sista anmälan är onsdag 15/9 kl. 15:00. Vi avslutar med lunch och prisutdelning i restaurangen.

Hagabadet, Pasta Plus, PDL Centrum i Mölnlycke och Triumfglass har alla bidragit till ett välfyllt prisbord. Så tveka inte att anmäla dig. Saknar du spelpartner? Skriv upp dig på listan på anslagstavlan.

Eclectics sista omgång spelas över två dagar eftersom klubben står värd för en stor nationell tävling på vår sista tisdag. Omgång 18 spelas därför, tisdag em och hela onsdag. Det finns lottade tider tisdag 17:20-17:50 och onsdag 10:40-11:30.

Höstavslutning för alla är tisdag 28/9 kl. 18:30 i restaurangen

Det blir prisutdelning i Eclectic, dragning av vinnare i Birdiejakten, tankar inför nästa säsong och litet närvarolotteri.
Det bjuds även på en matig buffé och trevlig samvaro.

För dig som spelar Eclectic ingår buffén i tävlingsavgiften, övriga betalar 100 kr.
Anmälan (gäller alla) på Min Golf under Tävlingar senast måndag 27/9 kl. 12:00


Hoppas vi ses!
Damkommittén
Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.seUtskick nr 6 - 2021-06-16


Hej

Visst känns det att vi går mot ljusare tider? Vi i damkommittén gläds åt att vi är igång och kan genomföra våra olika arrangemang. Hoppas det gläder även dig. ”Damernas Kalender 2021” har uppdaterats till att visa inställda och flyttade aktiviteter.

Eclectic är i full gång och vi är redan nästan 70 damer som spelar. Än är det inte försent att hoppa på, det är många omgångar kvar. Du anmäler dig och betalar i Min Golf/tävlingar på ”Damernas Eclectic Webbetalning 320 kr”. Där väljer du röd eller orange tee och om du skall spela 18 eller 9 hål.

Välkomstmötet för nya medlemmar lockade 11 damer som fick en trevlig kväll tillsammans och där kontakter knöts. Rickard bjöd på puttningstips och därefter var det parvis puttävling under lättsamma former, fika och prisutdelning.

Och nu har vi spelat vårt eget lotteri, Apelsinslaget från orange tee. Hela 69 damer deltog och både vädret och spelarna bjöd på solsken. Vinsterna har lottats fram och består av fyra Greenfee-biljetter till Vallda GK samt åtta 3-pack bollar. Vinnarna presenteras i bifogade fil.

Vårt andra lotteri Birdiejakten pågår t om 15 september. När du gjort en Birdie skriver du upp den på listan på anslagstavlan i omklädningsrummet. Gäller alla Birdies utom dem som är gjorda under Eclectic som har sina egna birdiepriser. Du kan skriva upp dig flera gånger – varje Birdie ger en lott. Just nu är det över femtio uppskrivna birdies.

Nästa aktivitet arrangerad av damkommittén är Tre klubbor och en putter 17/8. 
Innan dess bjuder Tävlingskommittén på mycket rolig, bl. a Golfveckan 12-17 juli och KM 4-8 augusti.

Därefter bjuder vi in till två populära öppna tävlingar, där vi hoppas få se både dig och dina golfspelande väninnor, från andra klubbar. Sprid gärna bifogade inbjudningar redan nu.

 - Damernas Handslag, 18 hål bästboll i par, torsdag 26/8.
 - Vals-slaget med AW, 9 hål i lottade 4-manna lag, fredagen den 3/9.

Svinga lugnt i sommar
Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.seUtskick nr 5 - 2021-05-27

Hej


Snart är det 1 juni med Upptaktseclectic där alla är välkomna att delta. Redan nu är det många anmälda till de lottade tiderna och vi kan också se att många damer är inbokade i vanliga bollar. Så kul ….

Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela Upptaktseclectic, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång, vilket vi hoppas att många gör. Du anmäler dig och betalar i Min Golf/tävlingar på ”Damernas Eclectic Webbetalning 320 kr”. Där väljer du röd eller orange tee och om du skall spela 18 eller 9 hål.

Från 1 juni ska alla tävlings- och handicapronder åter spelas enligt ordinarie regler för golfspel. Mer information om detta kommer från klubben.

Vi räknar med att SGF snart kommer att anpassa sina rekommendationer om antalet deltagare vid allmänna sammankomster, gör de inte det blir det inget möte.
Men vi tror att nya rekommendationer kommer - så boka in ….

Välkomstmötet för nya medlemmar 9 juni kl. 18:30

Till detta tillfälle bjuder vi in alla damer som är nya i klubben 2020 och 2021. Är du medlem sedan tidigare men känner dig som ny, ja då är du naturligtvis också välkommen!
Anmälningslista finns på anslagstavlan. För information om kvällens innehåll, se bifogade inbjudan.

Nästa aktivitet på programmet är Apelsinslaget 15 juni.
Det är ett lotteri där 4 greenfee-biljetter till Vallda GK lottas ut bland alla som deltar.
Vi spelar från orange tee och lägger våra scorekort (lotter) i en låda i receptionen, se bifogade inbjudan.

Vi har uppdaterat vår folder med nya datum, t ex ”Vals-slaget med AW” fredagen den 3/9.

Volvo har ändrat klassindelningen för Volvoslaget 20 juni. Det är inte längre dam och herrklasser som vi informerat om i foldern.

Hälsningar
Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.se
Utskick nr 4 - 2021-05-18

Hej


Nu har det efterlängtade beskedet kommit från SGF - vi får tävla fr o m 1 juni!
Det är en tisdag så först ut är vi damer ….

Vi startar 1 juni med en Upptaktseclectic där alla är välkomna. Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång. För övriga blir det en trevlig testa-på-runda.

Även i år har Eclectic lottade tider både fm och em för dom som vill hitta nya spelkamrater eller variera sig lite. Dessutom är tiderna 16:30 – 18:00 reserverade för damer t o m fredag veckan före spel. Så passa på att boka dig senast fredag, sedan släpps tiderna även för herrar.

Nytt för i år är att du anmäler dig och betalar i Min Golf/tävlingar på ”Damernas Eclectic Webbetalning 320 kr”. Där väljer du röd eller orange tee och om du skall spela 18 eller 9 hål.

Mer om Eclectic finns att läsa i bifogade fil.

Vi kommer att genomföra alla utlysta tävlingar och aktiviteter fr o m 1 juni som planerat.

Välkomstmötet kommer vi, om möjligt, att bjuda in till när restriktionerna släpper och man får träffas i grupp igen.

Helt klart är att vi spelar fjolårets populära ”Vals-slaget med AW” fredagen den 3/9. Bjud gärna redan nu in golfspelande damer från andra klubbar till denna kväll.

Först på tur bland redan aviserade aktiviteter står Apelsinslaget 15 juni. Det är ett lotteri där 4 greenfee-biljetter till Vallda GK kommer att lottas ut bland alla som deltar. Vi spelar från orange tee och lägger våra scorekort (lotter) i en låda i receptionen, inbjudan kommer.

Hälsningar

Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se

Utskick nr 3 - 2021-04-26


Hej

Äntligen, nu är vi igång – första tisdagen med sommargreener, flaggan på röd tee och många damer som slog ut - härligt!

Vill du också spela tisdagar med damer? Vill du spela 9 hål? Då vill vi påminna om att tiderna 16:30 – 18:00 är reserverad för damer t o m fredag veckan före spel. Så passa på att boka dig senast fredag, sedan släpps tiderna även för herrar. Vill du spela en annan tid och saknar damsällskap? Hör av dig till Monica i receptionen så hjälper hon dig att hitta en lämplig boll.

För dig som vill förbättra golfformen erbjuder våra PRO Rickard och Marc några specialtillfällen för oss damer.
Kostnad 150 kr/gång, bokning via shopens hemsida

28/4 - 17:00 - Putt chip
29/4 - 19:00 - Sving
  5/5 - 17:00 - Pitch Bunker
  6/5 - 19:00 - Pitch Bunker
12/5 - 18:00 - Sving
13/5 - 17:00 - Putt chip

Eftersom regeln om max 8 personer vid sammankomster fortfarande gäller kan vi tyvärr varken ha ”Välkomstmöte för nya medlemmar” eller Regelvandring.

Nu när vaccinationerna snart når ut till de breda grupperna kanske restriktionerna lättar lite. Har vi tur får vi ha några tävlingar även denna säsong. Hoppas det, för vi har många fina sponsorpriser😊

Lite kul skall vi ändå ha i väntan på detta …
Birdiejakten pågår tom 15 september och är ett lotteri med trevliga priser. Varje Birdie ger en lott – ditt lottnummer är siffran på raden. Utlottningen sker på damernas säsongsavslutning.
Apelsinslaget 15 juni är också ett lotteri med trevliga priser. Denna tisdag spelar vi från orange tee och lägger sedan våra scorekort i en låda i receptionen, inbjudan kommer.

Hoppas vi ses många tisdagar framöver!
Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se
Utskick nr 2 - 30 mars 2021


Hej!

Golfförbundet har, som många av er säkert redan vet, beslutat om tävlingsförbud. Omprövning görs kontinuerligt och just nu gäller det to m 25 april. Trista besked – men vi måste alla dra vårt strå till stacken. Detta innebär att vi får börja även denna säsong med att pausa tävlandet. Men så fort Golfförbundet häver tävlingsförbudet och vi får klartecken från klubben drar vi igång …

I väntan på det gör vi tisdag till damernas dag, precis som förra året, där vi träffas och spelar golf ihop. Har du ingen att spela med? Hör av dig till Monica i receptionen så hjälper hon dig att hitta en lämplig boll.

I bifogade Kalender kan du se hela det planerade programmet för 2021.
Den traditionella Vårupptakten hade vi redan omvandlat till en Upptaktseclectic då regeln om högst 8 personer vid sammankomst gäller. När det gäller ”Välkomstmöte för nya” och Regelvandring återkommer vi med besked längre fram.

Vi fortsätter med fjolårets nyhet, Birdiejakten som pågår 15 april – 15 september. Varje gång du gör en Birdie fyller du i det på en lista i damernas omklädningsrum och deltar därmed i en utlottning med trevliga priser. Varje Birdie ger en lott – ditt lottnummer är siffran på raden. Utlottningen sker på damernas säsongsavslutning tisdagen den 28 september.

När vi åter får tävla så drar vi igång Eclectic. Första omgången blir en Upptaktseclectic där alla är välkomna. Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång. För övriga blir det en trevlig testa-på-runda. Inbjudan kommer så snart vi kan starta. Även i år kommer vi att ha lottade tider för dem som vill hitta nya spelkamrater eller variera sig lite. Om detta och mycket mer finns att läsa i bifogade fil.

För alla som vill förbättra golfformen erbjuder vår PRO Rickard Thörnqvist några specialtillfällen för oss damer. Håll utkik i din mailkorg och på hemsidan.

Välkommen till en ny golfsäsong!

Hälsningar Damkommittén
Lotta Tjäder, Louise Bramfeldt, Marianne Hallberg, Eva Nilsson och Lisa Jensäter

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se
Utskick nr 1 -  25 feb 2021

Hej!

Nyss var det vinter och banan fylldes av skidor och pulkor. Nu är det vår i luften och suget efter golfen har tagit fart. Snart är en ny härlig golfsäsong här och det är dags att fylla banan med bagar och klubbor igen.

Vi i damkommittén har ägnat golfuppehållet åt att planera för en ny säsong med varierat utbud.
Mycket är sig likt från förra året, både sådant vi kunde genomföra och sådant vi fick avstå pga. pandemin kommer igen. Men en ny rolig helgtävling i höst kan vi utlova!

Självklart kommer vi att fortsätta med Running Eclectic på tisdagar. Eclecticen pågår hela säsongen och du spelar så många (eller få) tisdagar som du vill. När säsongen är över räknas det bästa resultatet på respektive hål som du gjort under säsongen. Har du inte provat på, så gör det! Eclectic hjälper till att prioritera in golfen i almanackan! Vi hoppas vi åter blir riktigt många i år då vi har hela säsongen till vårt förfogande.

Det blir även andra aktiviteter för att stimulera till golf och social samvaro. Om dessa och mer om Eclectic och andra tävlingar kommer vi att informera om i ett Upptaktsmail i påskveckan.

Som du förstår blir det inget Vårupptaktsmöte, istället bjuder vi in till en Upptakts Eclectic.
Vi hoppas att riktigt många vill delta och på detta sätt dra igång Damsäsongen. Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång. Mer info kommer.

Här kommer några av vårens aktiviteter att boka in i almanackan.

Tisdag 13/4

Upptakts Eclectic för alla

Tisdag 20/4

Eclectic startar

Söndag 25/4

Damernas Vårslag, en Texas Scramble med Shotgunstart och lunch

Fredag 28/5

Damernas AW med Vals-slaget, en lättsam tävling för medlemmar och gäster där vi avslutar med en läcker ”tallrik” på krogen

Välkommen till en ny golfsäsong!

Hälsningar Damkommittén
Lotta Tjäder, Louise Bramfeldt, Marianne Hallberg, Eva Nilsson och Lisa Jensäter

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se

PS!
Du vet väl att vi har en egen Facebookgrupp, Partille Golfklubb Ladies.

 

Utskick nr 14 2020 

Hej

Här kommer en hösthälsning med en påminnelse till alla damer som spelat Eclectic 2020.

Så här stod det i utskick nr 11

För alla som deltagit i Eclectic var 100 kr av anmälningsavgiften avsedd att bekosta buffén på avslutningen. Vi har kommit överens med restaurangen om att ni får 100 kr tillgodo vid köp av lunch, hämtning av Helgmysmeny eller om ni vill delta i någon av de aktiviteter som restaurangen anordnar i höst. Det finns en namnlista i kassan som krögaren bockar av dig på.

Sista datum att använda dina 100 kr är 30 november.

Har du ännu inte använt ditt tillgodohavande så är det hög tid att göra det nu.

Hälsningar
Damkommittén

Utskick nr 13 2020

Hej

Tisdagskvällens mingelavslutning med vinstutdelning och dragning samlade ett 30-tal damer i Villan och på altanen. Det bjöds på cider, pappersklätt godis och handsprit.

Resultaten i Eclectic var redan klara och meddelade i förra utskicket så det var många glada vinnare på plats.

Vinnare i Birdiejakten drog vi tillsammans. De tre främsta vinsterna var sponsrade av Hagabadet Drottningtorget, Töreboda GK och Padelcenter i Mölnlycke. Till det fanns det ytterligare 12 sponsrade vinster. Vinnarna ser du i bifogade fil.

Vinsterna finns som vanligt att hämta i receptionen.

Damkommittén vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som på olika sätt har stöttat säsongens verksamhet. Se bifogade fil. Vi samarbetar gärna med fler, så har du tips på nya sponsorer så tveka inte att höra av dig.

Detta var sista aktiviteten från oss denna stympade golfsäsong. Vi väljer dock att tänka, att vi trots Corona ändå kunnat genomföra en hel del roligt.

Nu går vi in i utvärderings- och planeringsfasen och kommer tillbaka 2021 med nya krafter.

Vi ses igen till våren
Damkommittén

Utskick nr 12 2020

Hej

Ja då var sista Eclectic spelad och resultatet framtaget. Vi säger stort grattis till alla vinnare!

När Birdiejakten avslutades 15 september hade vi tillsammans gjort 158 birdies!

Mer information om ovanstående i bifogade dokument.

Tisdag den 22/9 finns damkommittén finns på plats kl. 18:30 – 19:30 för att:

 - dela ut vinster i Eclectic – Orkidéer, presentkort, bollar och lottade vinflaskor. Självklart även andra ännu inte avhämtade vinster.
 - tillsammans med er som kommer dra vinnarna i Birdiejakten.
 - lyssna på vad ni har för tankar inför nästa säsong som vi kan ta med oss innan vi börjar planeringen av den.

Vinster som inte hämtas 22/9 finns som vanligt att hämta i receptionen. Har du vunnit en blomma är vi tacksamma om du inte dröjer för länge.

Välkommen på tisdag
Damkommittén

Utskick nr 11 2020

Hej

I fredags var det premiär för ”Vals-slaget med AW”. Vilken trevlig kväll det blev - först en rolig tävling i lottade lag och sedan bjöd krögare Johan på en fantastisk ”tallrik”.
Hela 60-talet damer deltog, varav 11 från 7 andra klubbar - vilken uppslutning! Arken SPA hade sponsrat första pris.

I tisdags var det sista chansen för alla deltagare i Eclectic att bättra på resultaten. Vinnare meddelas i nästa utskick 18/9.

Tisdag den 22/9 var det planerat för stor säsongsavslutning. På grund av Corona måste vi tyvärr ställa in den traditionella samlingen. Men vi gör en minivariant med lite mingel. Representanter från damkommittén finns på plats kl. 18:30 – 19:30 för att:

 - dela ut vinster i Eclectic – Orkidéer, presentkort, bollar och lottade vinflaskor. Självklart även andra ännu inte avhämtade vinster.
 - tillsammans med er som kommer drar vi vinnarna i Birdiejakten.
 - lyssna på vad ni har för tankar inför nästa säsong som vi kan ta med oss innan vi börjar planeringen av den.

För alla som deltagit i Eclectic var 100 kr av anmälningsavgiften avsedd att bekosta buffén på avslutningen. Vi har kommit överens med restaurangen om att vi får 100 kr tillgodo vid köp av lunch, hämtning av Helgmysmeny eller om ni vill delta i någon av aktiviteterna som restaurangen arrangerar här i höst. Det kommer tex. att anordnas Spansk Afton, Oktoberfest, Vinprovning mm. Det finns en namnlista i kassan i restaurangen som krögaren bockar av dig på.

Sista datum att använda dina 100 kronor är 30 november 2020.

Birdiejakten pågår till 15 september så än är det inte för sent att fixa lotter till lottdragningen. Just nu är det 152 birdies på listan!

Vinster som inte hämtas 22/9 finns som vanligt att hämta i receptionen. Har du vunnit en blomma är vi tacksamma om du inte dröjer för länge.

Välkommen till mingel med vinster!
Damkommittén

Utskick nr 6 2020

Hej!

Vad härligt många damer det är som spelar varje tisdag. Fortsätt med det och fortsätt att notera era birdies i Birdiejakten.
Visst är det kul när vi ses på tisdagsgolfen även utan den nerv som Eclectic ger. Men ….

Visst skulle det vara kul om det hände något lite i väntan på Eclectic?

Ja men då fixar vi det!

Tisdagen den 2 juni spelar vi från orange tee i Apelsinslaget.

Se bifogade inbjudan.

Hoppas du vill hänga på!

Damkommittén

PS 1
Du vet väl att vi damer har förtur till tisdagstiderna 16:00 - 17:30 t o m torsdag veckan innan. Boka gärna dessa tider innan herrarna får tillgång till dem, för dom är också på hugget …

PS 2
Har du ingen att spela med? Monica i receptionen hjälper gärna till att boka in dig i en lämplig boll.

Utskick nr 5 2020

Hej!

Ja då har äntligen säsongen kommit igång på allvar och det är hårt tryck på banan, vardag som helgdag. Det är extra roligt att se alla damer på tisdagarna som spelar trots uppskjuten Eclectic. Har du inte kommit igång ännu?

Det är bara att boka på, du är så välkommen!

Viktigt är att vi fortsätter träffas på tisdagar och spela ihop, vi vill ju fortsätta ha tisdagarna som ”vår dag”.

Måndagen den 25 maj kl. 18.30 är det regelvandring där vi fräschar upp våra regelkunskaper tillsammans med Jenny Andersson. Det kan vara max 25 deltagare, anmälningslista sitter på anslagstavlan. Se bifogad inbjudan.

Vi vill också gärna påminna om årets nyhet, där vi damer har förtur till tisdagstiderna 16:30 - 18:10 t o m torsdag veckan innan. Boka gärna dessa tider innan herrarna har tillgång till dem, för dom är också på hugget …

Den nya Birdiejakten har fått en kanonstart. Det är redan 20 registrerade på listan i damernas omklädningsrum. Varje birdie ger en lott – ditt lottnummer är siffran på raden. Birdiejakten pågår 15 april – 15 september. Utlottningen sker på damernas säsongsavslutning, så kom ihåg att skriva upp dina birdies.

Hälsningar
Damkommittén

Utskick nr 4 2020

Hej!

Att all tävlingsverksamhet, undantaget Eclectic och Onsdagspoängen, är inställd tills vidare vet du säkert redan.

På gårdagens styrelsemöte beslutade styrelsen att stoppa även dessa former av spel/tävlingar.

Det innebär att vi får skjuta upp starten av Eclectic – hur länge vet vi inte. Det beror på SGF:s rekommendationer och klubbens beslut utifrån dem.

När det gäller redan inbetalda startavgifter - ja då får vi tänka att vi betalat in startavgiften i god tid. Förhoppningsvis hinner vi ju med många rundor även i år. Räkna med att startavgiften bibehålls, men blir det några ändringar så betalar vi givetvis tillbaka.

I väntan på att Eclectic startar så hoppas vi att vi ses på tisdagarna ändå. För visst är du väl sugen på att spela damgolf nu? Även om det inte är tävling.

Vi vill också slå ett slag för den nya Birdiejakten öppen för medlemmar, och utan kostnad.

Varje gång du gjort en birdie fyller du i det på en lista i damernas omklädningsrum och deltar därmed i en utlottning med trevliga priser. Varje birdie ger en lott – ditt lottnummer är siffran på raden. Birdiejakten pågår 15 april – 15 september och gäller under alla rundor du spelar (utom Eclectic).
Utlottningen sker på damernas säsongsavslutning.

Det är redan två damer som gjort birdie och skrivit upp sig ...

Hoppas vi ses många tisdagar framöver

Damkommittén

Utskick nr 1 2020


Hej!

Nytt år och ännu ingen vinter … 
Ja då längtar man lite extra efter att golfsäsongen skall komma igång. Vi i damkommittén har ägnat ”vintern” åt att planera för ett varierat utbud.

Självklart kommer vi att fortsätta med vår populära Running Eclectic på tisdagar. Eclecticen pågår hela säsongen och du spelar så många (eller få) tisdagar som du vill.
När säsongen är över räknas det bästa resultatet på respektive hål som du gjort under säsongen.

Har du inte provat på, så gör det! Eclectic hjälper till att prioritera in golfen i almanackan!

2019 var vi 35 damer som spelade 18 hål och 50 som spelade 9 hål, så du kommer att vara i gott sällskap. Vi kommer självklart även att ha andra aktiviteter för att stimulera till golf och social samvaro.

Om dessa och mer om Eclectic kommer vi att berätta på vårens upptaktsmöte.

Här vill vi redan nu ge dig några tidiga datum att boka in i almanackan.

Tisdag 14/4 Upptaktsmöte med information och fika, kl. 18:30 - INSTÄLLD - Ny information kommer inom kort
Tisdag 21/4 Eclectic startar - UPPSKJUTEN  
Söndag 26/4 ”Damernas Vårslag” en Texas Scramble med Shotgunstart och lunch, kl. 9:00 INSTÄLLD 
Lördag 13/6  ”Damernas bussresa” till ännu hemlig golfbanaINSTÄLLD 

Hoppas att vi ses när säsongen drar igång!

Hälsningar Damkommittén
Lotta Tjäder, Louise Bramfeldt, Marianne Hallberg, Eva Nilsson och Lisa Jensäter

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se

 

Verksamhetsplan 2020

Damkommittén (DK) har möten kontinuerligt under året. Ordföranden träffar klubbchefen och andra kommittéers representanter,
och är sammankallande till damkommitténs möten.

Har du frågor eller vill tipsa oss om idéer? Vill du kanske hjälpa till som tävlingsledare eller sponsra någon tävling – stor som liten?
Vad det än gäller, är du alltid välkommen att kontakta oss. Enklast når du oss via mail till dk@partillegk.se

Hemsidan uppdateras löpande - så håll ett öga!

Klubbens uppdrag till Damkommittén
Verksamheten i DK skall bedrivas så att damerna får möjlighet till ett väl avvägt program med tävlingar och andra aktiviteter,
där välbefinnande och social samvaro står i fokus.

Damkommitténs vision
Alla ska känna sig välkomna till Partille GK som ett självklart val för damer som vill spela golf och ha roligt.

Målsättning 2020
Vi vill:


· Arbeta för att stärka klubbkänsla och gemenskap för alla – ny som gammal medlem.
· Arbeta för att få fler av klubbens damer att delta i tävlingar och andra aktiviteter.
· Fortsätta och utveckla Running Eclectic som varje år lockar så många damer att delta.
· Öka tävlingsutbudet med fler 9-hålstävlingar samt arrangera en resa.
· Erbjuda en öppen 18-hålstävling för damer i samarbete med styrelsen.
· Stimulera till spontangolf för damer och få fler att pröva på att tävla under lättsamma former.
· Vara en aktiv kommitté som tar tillvara damernas intresse i samarbete med klubbchef och övriga kommittéer.
· Tillse att alla i DK har/ får grundläggande kunskaper som tävlingsledare.
· Följa upp och utvärdera verksamhetsplan och aktiviteter i avsikt att förbättra verksamheten.