Damkommittén

Louise Bramfeldt
Eva Nilsson
Lotta Tjäder, Ordförande

Mail adress till damkommittén: dk@partillegk.se

Utskick nr 1 2020

Hej!

Nytt år och ännu ingen vinter …
Ja då längtar man lite extra efter att golfsäsongen skall komma igång. Vi i damkommittén har ägnat ”vintern” åt att planera för ett varierat utbud.

Självklart kommer vi att fortsätta med vår populära Running Eclectic på tisdagar. Eclecticen pågår hela säsongen och du spelar så många (eller få) tisdagar som du vill.
När säsongen är över räknas det bästa resultatet på respektive hål som du gjort under säsongen.

Har du inte provat på, så gör det! Eclectic hjälper till att prioritera in golfen i almanackan!

2019 var vi 35 damer som spelade 18 hål och 50 som spelade 9 hål, så du kommer att vara i gott sällskap. Vi kommer självklart även att ha andra aktiviteter för att stimulera till golf och social samvaro.

Om dessa och mer om Eclectic kommer vi att berätta på vårens upptaktsmöte.

Här vill vi redan nu ge dig några tidiga datum att boka in i almanackan.

Tisdag 14/4 Upptaktsmöte med information och fika, kl. 18:30 - INSTÄLLD - Ny information kommer inom kort
Tisdag 21/4 Eclectic startar
Söndag 26/4 ”Damernas Vårslag” en Texas Scramble med Shotgunstart och lunch, kl. 9:00
Lördag 13/6  ”Damernas bussresa” till ännu hemlig golfbanaINSTÄLLD

Hoppas att vi ses när säsongen drar igång!

Hälsningar Damkommittén
Lotta Tjäder, Louise Bramfeldt, Marianne Hallberg, Eva Nilsson och Lisa Jensäter

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se

Verksamhetsplan 2020

Damkommittén (DK) har möten kontinuerligt under året. Ordföranden träffar klubbchefen och andra kommittéers representanter,
och är sammankallande till damkommitténs möten.

Har du frågor eller vill tipsa oss om idéer? Vill du kanske hjälpa till som tävlingsledare eller sponsra någon tävling – stor som liten?
Vad det än gäller, är du alltid välkommen att kontakta oss. Enklast når du oss via mail till dk@partillegk.se

Hemsidan uppdateras löpande - så håll ett öga!

Klubbens uppdrag till Damkommittén
Verksamheten i DK skall bedrivas så att damerna får möjlighet till ett väl avvägt program med tävlingar och andra aktiviteter,
där välbefinnande och social samvaro står i fokus.

Damkommitténs vision
Alla ska känna sig välkomna till Partille GK som ett självklart val för damer som vill spela golf och ha roligt.

Målsättning 2020
Vi vill:

· Arbeta för att stärka klubbkänsla och gemenskap för alla – ny som gammal medlem.
· Arbeta för att få fler av klubbens damer att delta i tävlingar och andra aktiviteter.
· Fortsätta och utveckla Running Eclectic som varje år lockar så många damer att delta.
· Öka tävlingsutbudet med fler 9-hålstävlingar samt arrangera en resa.
· Erbjuda en öppen 18-hålstävling för damer i samarbete med styrelsen.
· Stimulera till spontangolf för damer och få fler att pröva på att tävla under lättsamma former.
· Vara en aktiv kommitté som tar tillvara damernas intresse i samarbete med klubbchef och övriga kommittéer.
· Tillse att alla i DK har/ får grundläggande kunskaper som tävlingsledare.
· Följa upp och utvärdera verksamhetsplan och aktiviteter i avsikt att förbättra verksamheten.