Lugnt årsmöte på Partille Golfklubb

När föreningen höll ordinarie årsmöte onsdagen den 28/2 så blev det en mycket lugn historia.

Partille Golfklubbs årsmöte hölls onsdagen den 28/2 i restaurangen på golfklubben. Årsredovisningen presenterades och visade att klubben gjorde ett ekonomiskt plusresultat för åttonde året på raken, den här gången blev det ca. 633.000kr.

Styrelsens budget godkändes vilket bland annat innebär att årsavgifterna höjs med ca. 3% och att investeringar i maskinpark och bana genomförs enligt plan. Beslutade investeringar i banan för 2018 och planerade för 2019 presenteras på hemsidan inom kort.

Anders Rydberg blev omvald som föreningens ordförande för ytterligare ett år, Bengt Magnusson omvaldes som ledamot för två år medan Lisbeth Liljedahl och Thomas Nilsson nyvaldes för två år som ledamöter.

Annika Ewreskär Lövgren och Ulf Byberg hade båda avböjt omval och avtackades i slutet av mötet. Ulf Byberg fick efter 10 år i styrelsen Göteborgs Golfförbunds silvermärke.

Vår nya tränare Rickard Thörnqvist hälsades välkommen och fick en möjlighet att presentera sig.

Efter mötet delades som vanligt ut priser för match-KM. Vinnarna Matilda Frövenholt och Martin Söderberg hade förhinder men tvåorna Annika Ewreskär Lövgren och Philip Hillard fick välförtjänta hyllningar med blommor och medalj.