Nya utmaningar

Efter nästan 22 år på Partille Golfklubb, varav de senaste tio som klubbchef, har Patrik Skoog beslutat sig för att anta nya utmaningar på ny ort.

Patrik har under sina år på Partille Golfklubb starkt bidragit till klubbens positiva utveckling. Först som framgångsrik tränare och sedan som mycket uppskattad och drivande klubbchef.

Patrik har under sin tid som klubbchef utvecklat och satt vår klubb på Göteborgs golfkarta. Klubben har gått från en något osäker tillvaro i golfkrisens tecken, med en svårspelad, smal bana med stundom varierande kvalitet till en klubb mer än väl värt ett besök. Patriks insatser har varit avgörande för att Partille Golfklubb idag är en stabil klubb med en bra bana, en väl fungerande organisation, med nöjda medlemmar, gäster, anställda och samarbetspartners.

Vi beklagar att Patrik kommer att lämna oss och kommer att sakna honom men är samtidigt väldigt tacksamma för de insatser Patrik gjort för klubben. Vi önskar honom och familjen lycka till med sina nya äventyr.

Patrik gör sin sista arbetsdag på Partille GK den 2 januari 2019 och kommer att officiellt avtackas vid klubbens årsmöte i februari 2019.

Styrelsen Partille GK 2018-10-10

Anders Rydberg, Ordförande