Nytt Nyhetsbrev ute

Vi har idag skickat ut det första Nyhetsbrevet via vår nya hemsidelösning, vi hoppas att ni gillar såväl design som innehåll.

Vi hämtar nu adresserna direkt ur GIT vilket innebär att endast medlemmar kommer med på sändlistan. Är du inte medlem men vill ha våra Nyhetsbrev kan du anmäla dig på hemsidan, där går det också att läsa gamla Nyhetsbrev. Gå till Klubben/nyhetsbrev.

Tänk på att uppdatera såväl hemadress och telefonnummer som mailadress. Har du inte korrekta uppgifter i vårt register uteblir bland annat Nyhetsbrev, bekräftelsemail på t.ex bokade starttider och tävlingsanmälningar och annan viktig information. Du kan själv ändra genom att logga in på Min Golf eller kontakta receptionen så hjälper vi dig.