Finalen i onsdagspoängen har avgjorts lördagen 24 september.

64 antal spelare har deltagit i onsdagspoängen som spelats under 20 omgångar.
De 20 bästa fick spela final. Finalen inleddes med matchspel i 9 hål.
Därefter fick vinnarna respektive förlorarna spela A final och B final som shootout från hål 10 i två grupper med 10 spelare i varje grupp. Den spelare som fick sämst nettoresultat åkte ut efter varje hål. Vid lika resultat blev det särputtning.
Vid hål 18 återstod till slut två spelare i varje klass som kämpade om segern i sin klass.
Till slut blev det Christian Dahllöf som vann klass A och Ellenore Gustafsson som vann klass B.
De är båda nya medlemmar i klubben i år. Ett stort grattis till dem.
Dagen avslutades med lunch i restaurangen och prisutdelning som hölls av Bengt Norén.
På bilderna ser ni vinnaren i Klass A Christian, VinnareEllenore och Håkan Lisander som kom 2:a i klass A. Välkomna nästa år att spela en riktigt rolig tävling som spelas som VSOP, dvs. valfri speltid och partner under 20 onsdagar.