Partille GK söker klubbchef

Partille Golfklubb ligger i det attraktiva och expansiva området Öjersjö i Partille Kommun, tio minuter från centrala Göteborg. Banan invigdes 1988 och är en omväxlande och teknisk intressant skogsbana med en mycket vacker layout. Under 2008 slutfördes en genomgripande ombyggnad av greener och greenområden, sedan dess har stora förändringar gjorts på banan för att öka spelglädjen.

Partille Golfklubb söker en klubbchef med det övergripande ansvaret att, underställd styrelsen, utveckla och driva klubbens totala verksamhet. Klubbchefen är ytterst ansvarig även för bana, ekonomi och personal. Klubbchefen skall kunna motivera sina medarbetare samt ge god service till medlemmar, gäster, partners och företag. Klubbchefen ansvarar för såväl den interna som externa marknadsföringen av klubben

Vi söker en social person med ledaregenskaper och dokumenterade erfarenheter av verksamhetsutveckling och administration. Personen vi söker bör ha goda kunskaper inom idrotten golf, ekonomi och IT. Kunskap om banskötsel är meriterande.

Det är naturligtvis en fördel om den sökande har erfarenhet av liknande arbete i ledande position.

Tillträde: enl. ök/snarast

Mer information: Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klubbens ordförande Anders Rydberg, mobil: 0705-363236, mail: ordf@partillegk.se eller nuvarande klubbchef Patrik Skoog mobil: 0708-584254, mail: klubbchef@partillegk.se

Ansökan: Skickas senast 10 november via mail till klubbchef@partillegk.se eller till Partille Golfklubb, Golfrundan 5, 43351 Öjersjö. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För mer information om klubben, besök vår hemsida www.partillegk.se