Prisutdelning i Damernas Eclectic 2019

Vi är alla vinnare, eller hur?

Vi var 60 damer som samlades i restaurangen i tisdags kväll för att njuta av en härlig buffé, mingel och prisutdelning av 2019 års Eclectic.

Alla har kämpat väl under säsongen med blandade resultat vid varje tillfälle. Man kan spela uselt på många hål och sedan, helt plötsligt, gör man ett par .. eller kanske t o m en birdie, det har räddat upp hela rundan. Det är det som är så kul med Eclectic, att man kan förbättra sitt resultat varje vecka under säsongen, det gäller att aldrig ge sig.

På bilden ser du några av pristagarna från 2019 års Eclectic. Alla som vunnit en deltävling får en orkidé. Har man gjort en birdie vinner man bollar och dom som placerar sig på Order of Merit vinner presentkort. Det lottas också ut tröstpriser till dom som inte fått något pris under kvällen.

Vi önskar att fler damer kommer och spelar med oss på tisdagar nästa säsong. I år var vi 52 damer som var anmälda till spel 9 hål och 34 damer som var anmälda till spel 18 hål. Du måste inte delta i Eclecticen, men det är kul om du ÄR med. Det är helt OK att komma med för att spela en runda och för att träffas. Alla spelar utefter sina förutsättningar, vi är goa glada amatörer allihop. Vi peppar varandra och har väldigt roligt på våra rundor.

Alla är Hjärtligt Välkomna!

Damkommittén
Ann, Siv, Birgitta och Christel

Kommentarer