Skandia Junior Tour omgång 1

Under söndagen spelades Skandia Junior Tour omgång 1 över hela landet. SJT Regional och Distrikt för flickor spelades hos oss på Partille.

Matilda Frövenholt och Isabelle Falk var fina representanter för klubben. Matilda lyckades vinna sin första SJT efter särspel, ett stort grattis till segern och uppflyttning till Riks i nästa omgång. Bella som fick ett Wild Card spelade sin första Regional och skaffade sig massor av erfarenhet. Bra jobbat tjejer!

På SJT Riks som spelades på Delsjö var Eleonor Skoog i delad ledning efter första dagens två ronder, till slut blev det en fjärdeplats.

Över hela distriktet spelades Skandia Junior Tour på olika nivåer. På pojkarnas regional lyckades Leon Kindberg bäst med en d23e plats, William Hermannson blev d35, Philip Mörck d48, Max Jisonsund d54 och Rasmus Thorén d76. På distrikt 13-21 kom Måns Jisonsund d7, Alvin Lövgren d20 och Gustav Aldenbratt d30. På distrikt 9-12 kom William Carestam 7a i pojkar 11 och Anders Törnqvist 14e i samma klass.

Bra jobbat allihopa, ni är väldigt fina representanter för Partille Golfklubb!