Partner

Ett varmt tack till alla våra samarbetspartners. Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet. Via länkarna till vänster kan du hitta våra sponsorer och samarbetspartners. Stöd våra partners, de stöder oss! Vår partnerverksamhet bygger på att skapa ett nätverk för våra partner som därigenom, förutom att synas på golfbanan i olika sammanhang, kan träffa andra företag och utveckla sig egen verksamhet. Aktiviteterna skall vara lättsamma, informativa och ge ett högt mervärde.

Planerade aktiviteter 2021

Coronapandemin fortsätter att påverka oss. Fortfarande råder strikt tävlingsförbud men träning utomhus är fortfarande okey. Vi avvaktar därför med att planera in några tävlingar och utökar istället  våra coronaanpassat teknikträningar.

Onsdag 12 maj – Kick Off & Teknikträning
16.00   Vi träffas i restaurangen och börjar med en fika där vi kommer presentera våra tankar inför framtiden. Såklart vill vi även få möjligheten att hälsa ordentligt på er alla.
16.30 – 18.00  Samling på övningsområdet. Där får ni chansen att finslipa närspel & sving med vårt Pro Rickard.

Onsdag 2 juni – Teknikträning

Onsdag 23 juni – Teknikträning

Onsdag 25 aug – Teknikträning

Onsdag 15sept – Teknikträning
16.00   Vi träffas i restaurangen för fika och lite prat

Om Coronarestriktionerna tillåter oss:

Onsdag "i höst" – Ev Föreläsning
16.00   Vi träffas i restaurangen

Thomas Viksberg, från Convinto, håller en inspirationsföreläsning om coachande ledarskap, hur man gör för att sätta upp inspirerande mål för sig själv och sin organisation.

Frukostgolf
Morgonstund har guld i mund. För oss som är uppe med tuppen passar det perfekt med en trevlig golfrunda innan jobbet. Vi spelar 9 hål, äter frukost efter spel och är tillbaka på kontoret innan någon saknat oss.

06.00   Samling för tävlingsregler, scorekort och fika i restaurangen.
06.30   Kanonstart
08.30   Frukost & prisutdelning

Businessgolfen presented by Länsförsäkringar
08.30   Samling
09.00   Kanonstart

After Dark Trophy
19.30   Samling
20.00   Kanonstart

Är du intresserad av att samarbeta med Partille Golfklubb kan du läsa mer i vår partnerfolder som du hittar här nedanför.

Vill du ha mer information kan du kontakta vår klubbchef Claes Leander på tel 031-987043 eller skicka ett e-post meddelande till klubbchef@partillegk.se

Vi erbjuder också möjligheter till företagsgolf på Partille GK.