Partner

Ett varmt tack till alla våra samarbetspartners. Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet. Via länkarna till vänster kan du hitta våra sponsorer och samarbetspartners. Stöd våra partners, de stöder oss! Vår partnerverksamhet bygger på att skapa ett nätverk för våra partner som därigenom, förutom att synas på golfbanan i olika sammanhang, kan träffa andra företag och utveckla sig egen verksamhet. Aktiviteterna skall vara lättsamma, informativa och ge ett högt mervärde.

Planerade aktiviteter 2019

Onsdag 8 maj – Kick Off
16.00   Vi träffas i restaurangen och börjar med en fika där vi kommer presentera klubbens ”nya” Partnerkommittee och berätta lite om våra tankar inför framtiden. Såklart vill vi även få möjligheten att hälsa ordentligt på er alla.
16.30 – 18.00  Samling på övningsområdet. Där får ni chansen att finslipa närspel & sving med vårt Pro Rickard.

Tisdag 14 maj – Frukostgolf
Morgonstund har guld i mund. För oss som är uppe med tuppen passar det perfekt med en trevlig golfrunda innan jobbet. Vi spelar 9 hål, äter frukost efter spel och är tillbaka på kontoret innan någon saknat oss.
06.00   Samling för tävlingsregler, scorekort och fika i restaurangen.
06.30   Kanonstart
08.30   Frukost & prisutdelning

Onsdag 22 maj – Teknikträning

Tisdag 28 maj – Businessgolfen presented by Länsförsäkringar
08.30   Samling
09.00   Kanonstart

Heldagsevent
Fredag 6 sept – Match mot Orust GKs partners
En rolig lagmatch i Ryder Cup anda där vår Partnerklubb bildar ett team och möter OGKs dito.
Syftet är att dels VI ska lära känna varandra bättre, dels att bredda vårt B2B med andra golfintresserade partners. Klubbarna kommer mötas varje år och i år börjar Partille borta för att 2020 ta emot våra gäster på hemmaplan.

07.15 samling på Partilles parkering
07.30 – 09.00 Abonnerad buss till Orust GK
09.00- uppvärmning och lottning
10.00 Kanonstart
Ca 14.30 Lunch & prisutdelning
Ca 15.45 Återfärd med bussen

Onsdag 25 september – After Dark Trophy
19.30   Samling
20.00   Kanonstart

Fredag 4 oktober – Fredagsmys
12.30   Samling
13.00   Löpande start

Är du intresserad av att samarbeta med Partille Golfklubb kan du läsa mer i vår partnerfolder som du hittar här nedanför.

Vill du ha mer information kan du kontakta vår klubbchef Claes Leander på tel 031-987043 eller skicka ett e-post meddelande till klubbchef@partillegk.se

Vi erbjuder också möjligheter till företagsgolf på Partille GK. Läs mer i vår Partnerfolder!