Partner

Ett varmt tack till alla våra samarbetspartners. Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet. Via länkarna till vänster kan du hitta våra sponsorer och samarbetspartners. Stöd våra partners, de stöder oss! Vår partnerverksamhet bygger på att skapa ett nätverk för våra partner som därigenom, förutom att synas på golfbanan i olika sammanhang, kan träffa andra företag och utveckla sig egen verksamhet. Aktiviteterna skall vara lättsamma, informativa och ge ett högt mervärde.

Planerade aktiviteter 2020

Onsdag 15 april – smygstart Teknikträning   (INSTÄLLD PGA CORONA)
16.00   Vi träffas i restaurangen och börjar med en fika där vi kommer presentera våra tankar inför framtiden. Såklart vill vi även få möjligheten att hälsa ordentligt på er alla.
16.30 – 18.00  Samling på övningsområdet. Där får ni chansen att finslipa närspel & sving med vårt Pro Rickard.

Onsdag 15 april – Smygstart - Föreläsning  (INSTÄLLD PGA CORONA)
16.00   Vi träffas i restaurangen

Thomas Viksberg, från Convinto, håller en inspirationsföreläsning om coachande ledarskap, hur man gör för att sätta upp inspirerande mål för sig själv och sin organisation.

Onsdag 29 april – Kick Off &  Teknikträning
16.00   Vi träffas på nya terassen utanför restaurangen och börjar med en fika och lite prat.

Onsdag 13 maj – Frukostgolf   (UPPSKJUTEN PGA CORONA)
Morgonstund har guld i mund. För oss som är uppe med tuppen passar det perfekt med en trevlig golfrunda innan jobbet. Vi spelar 9 hål, äter frukost efter spel och är tillbaka på kontoret innan någon saknat oss.

06.00   Samling för tävlingsregler, scorekort och fika i restaurangen.
06.30   Kanonstart
08.30   Frukost & prisutdelning

Onsdag 20 maj – Teknikträning
16.00   Vi träffas i restaurangen för fika och lite prat

Onsdag 27 maj – Businessgolfen presented by Länsförsäkringar   (UPPSKJUTEN PGA CORONA)
08.30   Samling
09.00   Kanonstart

Onsdag 19 aug – Teknikträning

Onsdag 19 sept – Teknikträning extrainsatt träning

Onsdag 30 september – After Dark Trophy
19.30   Samling
20.00   Kanonstart

Oktober – frukostseminarium med Sävehof   (INSTÄLLD PGA CORONA)

Är du intresserad av att samarbeta med Partille Golfklubb kan du läsa mer i vår partnerfolder som du hittar här nedanför.

Vill du ha mer information kan du kontakta vår klubbchef Claes Leander på tel 031-987043 eller skicka ett e-post meddelande till klubbchef@partillegk.se

Vi erbjuder också möjligheter till företagsgolf på Partille GK. Läs mer i vår Partnerfolder!