Partner

Ett varmt tack till alla våra samarbetspartners. Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet. Via länkarna till vänster kan du hitta våra sponsorer och samarbetspartners. Stöd våra partners, de stöder oss! Vår partnerverksamhet bygger på att skapa ett nätverk för våra partner som därigenom, förutom att synas på golfbanan i olika sammanhang, kan träffa andra företag och utveckla sig egen verksamhet. Aktiviteterna skall vara lättsamma, informativa och ge ett högt mervärde.

Planerade aktiviteter 2019 (uppdateras inom kort)

• 8/5 Golfträning 16.00-18.00 med Rickard & Patrik
  • 22/5 Frukostgolf (shotgunstart 06.30)
  • 31/5 Partille Business Golf. Lagtävling med 3 spelare.
  • 14/8 Golfträning 16.00-18.00 med Rickard & Patrik
  • 22/8 Sponsorgolfen, shotgunstart 09.00
  • 19/9 After Dark Trophy
  • 5/10 Säsongsavslutning, mer info kommer.

Är du intresserad av att samarbeta med Partille Golfklubb kan du läsa mer i vår partnerfolder som du hittar här nedanför.

Vill du ha mer information kan du kontakta vår klubbchef Claes Leander på tel 031-987043 eller skicka ett e-post meddelande till klubbchef@partillegk.se

Vi erbjuder också möjligheter till företagsgolf på Partille GK. Läs mer i vår Partnerfolder!