Tävlingar 2020

Tävlingskommittén lämnar här information om årets tävlingsprogram 2020. Under fliken “Tävlingskalender” kommer alla tävlingar att visas när de är inlagda. Programmet kommer också att finnas på TKs anslagstavla i klubbhuset

Distriktets tävlingar 2020 avseende Äkta Make/Sambo - Två Generationer - Golfveckor visas i en ny flik när du klickar på respektive fält.
Tävlingsprogrammet är väl avvägt mot olika intressen och avstämt med kommittéer och styrelse.

Onsdagspoängen spelas onsdagar april-sept (VSOP) och är öppen för alla klubbmedlemmar samt gäster.

Finalen spelas i matchform söndagen den 20/9.

Match KM, Dam- och Herrklass, börjar spelas i maj månad.

Damerna spelar eclectic på tisdagar och senior60+ spelar tävling torsdag förmiddag.

Juniorerna har särskilt tävlingsprogram med bl.a. Juniorpokalen och Teen Cup.

Välkomna att delta i någon eller några av årets golftävlingar på klubben. Golfveckan, v28, är som vanligt säsongens höjdpunkt. Samtliga tävlingar under golfveckan är också öppna för medlemmar från andra klubbar Pris till golfveckans bästa kvinnliga och manliga golfare. Till den som gör det första HIO under golfveckan tilldelas ett fint pris,

Kom ihåg årets Match-KM och anmäl dig senast den 1/5. Här får du chansen att spela mot några av klubbens bästa spelare. Tävlingen spelas som utslagstävling utan hcp.

Som vanligt anmäler ni er till tävlingarna via www.golf.se, golfterminalen eller receptionen.

Partille GK är från 2020 kontantfritt, så är även tävlingsverksamheten. Betala gärna vid anmälan på Min Golf eller med kort/Swish vid anmälan i receptionen. Om betalning sker vid hämtning av scorekort kan endast betalning göras med kort eller Swish.