Tävlingar 2023

Tävlingskommittén lämnar här information om årets tävlingsprogram 2023.
Under fliken “Tävlingskalender” kommer alla tävlingar att visas när de är inlagda. Programmet kommer också att finnas på TKs anslagstavla i klubbhuset

Distriktets tävlingar 2023 avseende Äkta Make/Sambo, Två Generationer och Golfveckor kan ses genom att klicka här och sedan klicka på respektive kategori. 

Tävlingsprogrammet är väl avvägt mot olika intressen och avstämt med kommittéer och styrelse.

Onsdagspoängen spelas onsdagar april-sept (VSOP) och är öppen för alla klubbmedlemmar samt gäster. 

Finalen spelas i matchform söndagen den 24/9.

Damerna spelar eclectic på tisdagar och senior60+ spelar tävling torsdag förmiddag.

Juniorerna har särskilt tävlingsprogram med bl.a. Juniorpokalen och Teen Cup.

Välkomna att delta i någon eller några av årets golftävlingar på klubben. Golfveckan, v28, är som vanligt säsongens höjdpunkt. Samtliga tävlingar under golfveckan är också öppna för medlemmar från andra klubbar Pris till golfveckans bästa kvinnliga och manliga golfare. Till den första som gör HIO under golfveckan tilldelas ett fint pris,

Kom ihåg årets Match-KM för damer och herrar, anmäl dig senast den 1/5. Här får du chansen att spela mot några av klubbens bästa spelare. Tävlingen spelas som utslagstävling utan hcp. Match KM, Dam- och Herrklass, börjar spelas i maj månad.

Som vanligt anmäler ni er till tävlingarna via www.golf.se, golfterminalen eller receptionen.

Partille GK är från 2020 kontantfritt, så är även tävlingsverksamheten. Betala vid anmälan på Min Golf eller med kort/Swish vid anmälan i receptionen.