Golfveckan 2020

Partille Golfklubb arrangerar traditionsenligt Golfvecka under vecka 28, i år mellan den 6/7 och den 11/7.
Under denna golf-fest finns det möjlighet att tävla både individuellt och i lag.

Följande tävlingar spelas under Golfveckan 2020.

•  På måndag spelas Hålslaget, en klassiker. Alla hål spelas som par 3 hål.
   Tävlingen spelas som en singel tävling - slagtävling, vilket innebär att man skall håla ut på varje hål.
   Indelning sker i mindre klasser och spelas scratch, vilket innebär att man räknar alla slag utan avdrag
   för spelhandicap.
•  Under tisdagen spelas veckans första partävling Olkas Bästboll, som är en fyrboll/bästboll tävling,
    Tävlingen har shotgun start kl 09.00 med prisutdelning strax efter sista bollen lämnat in sitt scorekort.
    Tävlingen är sponsrad av Olka Golf.
•  På onsdagen spelas en singeltävling,  Golfveckans Singel.
•  Under torsdagen spelas en spännande partävling, Golfveckans trissgolf som är en tävling
    där hål 1 - 6 spelas som Irish greensome, hål 7 - 12 spelas som greensome och hål 13 - 18 spelas som foursome.
•  På fredagen spelas en singel tävling, Shoprundan.
    Tävlingen är sponsrad av Partille Golfshop
•  Golf veckan avslutas på lördagen med Krogrundan,
   som är en partävling med greensome som tävlingsform.
   Tävlingen har en förhöjd tävlingsavgift där en god lunch på Partille Golfklubbs restaurang ingår i priset..
   Tävlingen har shotgun start kl 09.00.
   För mer information om tävlingen, se anslag om tävlingen i klubbhuset under golfveckan.
   Tävlingen är sponsrad av Partille Golfkrog, Öjersjö Mat & Golf

Fint pris till den första spelare som gör HIO under veckan

Alla tävlingar är öppna tävlingar för alla spelare med HCP. Gäster hälsas välkomna.

Under golfveckan kommer veckans bästa dam och herr spelare att utses. De får var sitt fint pris för sitt framgångsrika spel under veckan. Resultaten från fem av sex tävlingar räknas, så ju fler tävlingar man ställer upp i desto större chans att vinna extra tävlingen.  Löpande ställning kommer att visas på en anslagstavla vid receptionen och på Partille GK’s hemsida på internet.