Seriespel

Seriespel för Partille GK 2020

Klubben deltar med lag i GGF:s Seriespel dit nu även "handicapsserierna" Klubbar emellan sorterar.

Seriespelsgruppen koordinerar för våra lag och lagledare och du hittar dem här

GGF:s Seriespel

I GGF:s seriespel för seniorer deltar Partille GK med 3  damlag och 5 herrlag.

Seriespelet spelas scratch i 6 omgångar om det är mindre än sex lag i gruppen så spelas det lika många omgångar som det finns lag, lagen består av 4 spelare (D22 av 3 spelare) och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat.

Seriespelet är uppdelat i flera divisioner där de två bästa går upp en serie och de två lägst placerade flyttas ned en serie.

Spelplaner och serietabellerna hittar du på GGF:s hemsida genom att klicka här och sedan klicka dig vidare i någon av länkarna på höger sida eller på Resultat Seniorserien för att se seriespelsresultat.

Är du intresserad av att vara med och spela i någon av serierna så kontakta lagledaren. Kontaktinformation finns i medlemsmatrikeln på hemsidan.

GGF:s Seriespel HCP

I Seirespel HCP tidigare kallat Klubbar emellan som nu ingår i GGF seriesystem har Partille GK med två lag, ett Dam och ett Herr lag. Serien delas in i ett antal grupper varje år beroende på hur många klubbar som är anmälda. Seriespelet spelas med HCP i 6 omgångar eller om det är mindre än 6 lag i gruppen med lika många omgångar som det finns lag i gruppen, lagen består av 4 spelare och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat. När de grundomgångarna är färdigspelade går de två bästa i varje grupp till ett finalspel.

Lagledaren för respektive lag ansvarar för uttagning till laget.

Resultat för 2019 redovisas nedan

Lag