Seriespel

Seriespel för Partille GK 2018

Klubben deltar med lag i två seriespel, GGF:s Seriespel och Klubbar emellan.

GGF:s Seriespel

I GGF:s seriespel för seniorer deltar Partille GK med 2 damlag och 6 herrlag.

Seriespelet spelas scratch i 6 omgångar, lagen består av 4 spelare (D30 av 3 spelare) och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat.

Seriespelet är uppdelat i flera divisioner där de två bästa går upp en serie och de två lägst placerade flyttas ned en serie.

Spelplaner och serietabellerna hittar du på GGF:s hemsida genom att klicka här och sedan klicka dig vidare i någon av länkarna på höger sida eller på Resultat Seniorserien 2018 för att se seriespelsresultat.

Lagledaren för respektive lag ansvarar för uttagning till laget.

Lag

Yngve Danling

Klicka här för H75

Klubbar emellan

I Klubbar emellan har Partille GK med två lag, ett Dam och ett Herr lag. Serien delas in i ett antal grupper varje år beroende på hur många klubbar som är anmälda. Seriespelet spelas med HCP i 6 omgångar, lagen består av 4 spelare och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat. När de sex grundomgångarna är färdigspelade går de två bästa i varje grupp till ett finalspel.
För att se aktuell ställning i Klubbar emellan serien klicka här.
Spelplan för klubbar emellan hittar du genom att klicka här.

Lagledaren för respektive lag ansvarar för uttagning till laget.

Serie

Lagledare

Ann-Christine Winblad

H55

Nils Olow Nordquist

Är du intresserad av att vara med och spela i någon av serierna så kontakta lagledaren. Kontaktinformation finns i medlemsmatrikeln på hemsidan.