Tävlingsavgifter

Anmälningsavgifter och tävlingsgreenfee 2019.

Tävlingstyp

Anmälningsavgift

18 håls tävling

100 kr

9 håls tävling

50 kr

Onsdagspoängen

50 kr

Förhöjd anmälningsavgift vid några tävlingar. Se information för respektive tävling.

Greenfee

Singel/Fyrboll/Bästboll

350 kr

Singel/Fyrboll/Bästboll junior

175 kr

Foursome/Greensome

180 kr

Foursome/Greensome junior

90 kr

Korthålstävlingen, ”Hålslaget” i golfveckan

180 kr

Korthålstävlingen junior, ”Hålslaget” i golfveckan

90 kr

Anmälningsavgift betalas före start; för lottad tävling vid utlämning av scorekort, för VSOP enligt anslag. Annars deltar man ej i tävlingen.

Tävlingsgreenfee ger ej rätt till ytterligare spel på banan. Greenfeekuponger gäller som tävlingsgreenfee. Inga rabatter som gästgreenfee, greenfeesamarbete, Open Fairways, Golfhäftet etc. gäller vid tävling. Klubbens sponsorer som önskar använda spelrätter på tävling anmäler det hos receptionen. Observera att GGF:s introduktionskort ej gäller vid tävling. Frispelkort utfärdade av SGF gäller för tävlingsgreenfee.

Betala gärna avgifter på Min Golf vid tävlingsanmälan. Tävlingsdagen går det att betala med kort, swish eller kontant. Vid betalning på tävlingsdagen kan kvitto på tävlingsgreenfee erhållas av receptionen om det behövs för friskvårdsbidrag från arbetsgivare.