Tävlingsavgifter

Anmälningsavgifter och tävlingsgreenfee 2020.

Tävlingstyp

Anmälningsavgift

18 håls tävling

9 håls tävling

50 kr

Onsdagspoängen

50 kr

Förhöjd anmälningsavgift vid några tävlingar. Se information för respektive tävling.

Greenfee

Singel/Fyrboll/Bästboll

400 kr

Singel/Fyrboll/Bästboll junior

Foursome/Greensome

Foursome/Greensome junior

Korthålstävlingen, ”Hålslaget” i golfveckan

Korthålstävlingen junior, ”Hålslaget” i golfveckan

100 kr

Anmälningsavgift betalas före start; för lottad tävling vid utlämning av scorekort, för VSOP enligt anslag. Annars deltar man ej i tävlingen.

Tävlingsgreenfee ger ej rätt till ytterligare spel på banan. Greenfeekuponger gäller som tävlingsgreenfee. Inga rabatter som gästgreenfee, greenfeesamarbete, Open Fairways, Golfhäftet etc. gäller vid tävling. Klubbens sponsorer som önskar använda spelrätter på tävling anmäler det hos receptionen. Observera att GGF:s introduktionskort ej gäller vid tävling. Frispelkort utfärdade av SGF gäller för tävlingsgreenfee.

Betala gärna avgifter på Min Golf vid tävlingsanmälan. Tävlingsdagen går det att betala med kort, swish eller kontant. Vid betalning på tävlingsdagen kan kvitto på tävlingsgreenfee erhållas av receptionen om det behövs för friskvårdsbidrag från arbetsgivare.