Träff nya medlemmar

Vi behöver fler fler faddar.
Vi har fått många nya medlemmar och många av dem är nybörjare som går Grönt kort klurs hos Rickard & Birk. De behöver hjälp att komma igång på banan och vi söker därför fler faddrar som kan guida dem på golfbanan och hjälpa dem känna sig ännu mervälkomna här på klubben. Har du lust att bli en fadder och hjälpa våra nya medlemmar komma in i klubben så hör av dig till Monica i receptionen så förmedlar hon kontakt.

INBJUDAN - Nätverksträff för nya medlemmar
Vi vill bjuda in alla nya medlemmar till en ”träningstimme med vårt Pro Rickard”. Du är välkommen oavsett om du har grönt kort eller redan är en etablerad spelare. - UTAN KOSTNAD!

Syftet är både att träffa fler nya golfkompisar, men även få lite hjälp med teknikträning för att komma igång. Ni som anmält er som faddrar enligt ovan är också välkomna. Vi håller hårt på social distans och maximerar därför anmälan till 20 personer. Ni kan anmäla er till två olika datum (om plats finns får ni gärna vara med på bägge). Blir trycket stort kör vi fler träffar.

När – tisdag 9 juni kl: 18-20 (första 20 som anmäler sig)
    – tisdag 16 juni kl: 18-20 (första 20 som ej var med 9 juni har förtur)

Var – på övningsfältet vid rangen

Anmälan – görs via receptionen helst via mail med golfid och vilket datum info@partillegk.sesenast måndag innan träffen