Utskick nr 3

Hej

Nu är vi igång – årets Vårupptakt samlade 80-talet förväntansfulla damer över en fika. Vi fick bl.a. information om säsongens alla aktiviteter och vad våra pro, Rickard och Peter, kan erbjuda. Det enda vi inte bjöds på var vårkänsla, då snön yrde runt knuten.
För dig som inte hade möjlighet att delta bifogar vi kvällens PowerPoint samt alla dokument.

Banan öppnar på skärtorsdag och redan tisdag efter påsk 19/4 startar vi med omgång 1 i Eclectic. Detta är en ”prova på” omgång där alla kan vara med. Allt om Eclectic och hur du hittar starttider och spelkamrater kan du läsa om i bifogade dokument.

Redan söndag 24/4 är det dags för Vårslaget med shotgunstart kl 9:00. Vi spelar en lättsam Shambles scramble i lottade lag. Alla i laget slår ut, därefter väljer laget det bästa utslaget. Alla slår sitt andra slag från denna plats. Därefter spelar var och en sitt eget spel. Lagets två bästa resultat på hålet räknas. Efteråt är det gemensam lunch och prisutdelning. Anmälan på Min Golf senast onsdag 20/4 kl 15:00

Nästkommande två roliga tävlingar är:
Omslaget tisdag 10/5 Du får ett extra slag /hål om du vill.
Vals-slaget med AW fredag 20/5 Vårt populära After Work som är öppen för gäster. Boka in kvällen och sprid inbjudan till dina vänner redan nu.

Nu kör vi …..
Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se