Höstens städdagar

Sista städdagen:
Söndag 24 november 09.30 - 12.30 

I år återbetalas städ depositionen till ditt bankkonto. Du får 200kr för varje städdag du deltagit på. Därför är det viktigt att du meddelar oss det kontonummer dit du önskar att vi gör återbetalningen till. Men du kan även välja att istället hämta en greenfeekupong på vår bana per städdag.  

Städdeposition 400kr (juniorer betalar hälften) och samfaktureras med års- och spelrättsavgiften. Erlägges ej av provmedlem.

Vi genomför 2 städdagar under året, en på våren och en på hösten. Städdeposition återbetalas med 200kr per genomförd städdag eller motsvarande arbete i hålvärdssystemet. Man kan även välja att istället för pengarna erhålla en greenfeekupong / städdag.

Om du inte kan vara med på den ena eller bägge städdagarna kan du ändå göra en insats för klubben och återfå dina städpengar / erhålla en greenfee kupong. Du kan byta ut en (1) städdag mot 3 timmars arbete på banan vid annat tillfälle.

Dessa 3 timmar kan du t.ex. lägga vid något av de två extrainsatser vi kommer att ha på banan veckan innan vår Golfvecka och veckan innan KM (arbetsinsatsen sker alltså v. 27 resp v.31). Kallelser till dessa extra insatsdagar kommer närmare inpå.

Men du kan även ersätta närvaron på en (1) städdag genom att hjälpa våra hålvärdar med 3 timmars arbete på banan. De behöver löpande hjälp under hela säsongen. Anmäl dig då direkt till en av hålvärdarna: 

Bengt M Magnusson   bengt.m.magnusson@comhem.se
PO Gustavsson           peo.pixbo@telia.com
Kent Holm                   Kent882464@hotmail.com
Karl-Erik Skåpdal        karlerik.skapdal@gmail.com
Bertil Carlsson            bertil.carlsson@gimlisoft.se


 

Som vanligt är det avprickning och fördelning av arbetsuppgifter vid maskinhallen från kl. 09.00. Ni får gärna ta med egna redskap, krattor och räfsor är det som vi har störst behov av.

Efter städdagens slut kl. 12.30 serveras korv med bröd, kaffe & saft utanför restaurangen. 
Återbetalning av städdepositioner sker efter höstens städdag.


Välkomna!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Svensk Golf 2019-11-22
Julbord för medlemmar 2019-11-22
Sista städdagen 2019-11-22
Seniorernas luciaavslutning 2019-11-19
Upplyst range 2019-11-06