Partille GK söker receptionist / kanslist

Partille GK är inne i en spännande utveckling. Vår receptionist / kanslist går nu vidare i sin karriär och vi behöver en ny kollega. Vi är ett litet team där alla har en viktig roll att fylla för att driva verksamheten framåt och utvecklas. Vårt ledord är ”hög servicenivå med ett leende” och det genomsyrar allt vi gör. Detta är en bred tjänst som innefattar en viktig del där man möter och servar våra medlemmar och gäster, både i det mänskliga mötet eller per mail och telefon. Receptionist / kanslist är jämte klubbchef kansliets administrativa resurs och är underordnad klubbchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• bidra till att skapa trivsel och ge bästa möjliga service till medlemmar, partners och gäster
  • bemanna kansliet och receptionen enligt fastställt schema
  • vara behjälplig med det interna och externa informationsflödet
  • handlägga medlemsärrenden
  • hålla medlemsregister i GIT och interna dokument uppdaterade
  • medverka vid genomförandet av klubbens tävlingsprogram
  • ha en översikt över, och anskaffa nödvändiga inventarier
  • övervaka städning, renhållning och låsning av byggnader
  • i övrigt utföra de uppgifter som beslutas av klubbchef

Kvalifikationer och egenskaper

Du är flexibel och prestigelös med god planerings- och samarbetsförmåga. Du är utåtriktad och social med stark servicekänsla. Du är bra på att kommunicera samtidigt som du är mycket självständig. Du vill vara spindeln i nätet och hålla i trådarna.

Har du erfarenhet av golfklubbars verksamhet, GIT (Golfens IT-system), Office 365 och hantering av sociala medier samt av kassasystemet Boxnet och Fortnox bokföringssystem samt en känsla för golf är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 - 100 % med årsarbetstid och fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning första 6 månaderna.

Vi arbetar med rekryteringen löpande. Därför vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt.

Mer information om klubben hittar du på www.partillegk.se

Har du frågor och vill veta mer, kan du kontakta vår klubbchef Claes Leander 0702 41 00 45

Välkommen med din ansökan med löneanspråk, kort personligt brev samt CV till klubbchef@partillegk.se